become a rebel

Wil jij deel uitmaken van een hecht, gedreven en ervaren team? Kijk jij uit naar een werkplek waar je gestimuleerd wordt dingen soms net even wat anders te doen?

Dan is ‘Rebels United’ de perfecte (werk)plek voor jou! Wij zijn op zoek naar ontwerpers, patronenmakers, coupeuses en ook creatieve masterminds.

Ook voor een uitdagende stageplek kun je bij ons terecht, onze ervaren begeleiders leren je het gehele proces van A tot Z.

LEARNING ROUTE

In het leerwerktraject dat we bieden, helpen we mensen om een creatieve ambacht te leren. Onder begeleiding ervaar je hoe het is om zelf ook deel uit te maken van ons productieproces.

Dit traject is bijvoorbeeld geschikt voor langdurig werklozen en een goede manier om weer in het vak te komen. Maar ook voor vluchtelingen met textielervaring in eigen land.

Neem contact met ons op om erachter te komen of er voor jou ook een toekomst is weggelegd bij ‘Rebels United’.

WORK TOGETHER

Denk jij dat je in je eentje de textielwereld kunt veroveren? Lekker doen. Maar wij geloven in waardevolle samenwerkingen. Een verbintenis met vakbekwame mensen vol goede ideeën, een hechte club mensen die samen een inspiratievol broeinest vormen.

Alleen kom je misschien op ideeën, maar samen voer je ze uit. We werken bijvoorbeeld al samen met bedrijven zoals breifabriek de Reuver, Vikteri en Colour 4 Cotton Creations. Maar we staan altijd open voor bedrijven met een focus op duurzaamheid, die graag de productie in Nederland willen onderbrengen.

contactgegevens

Rebels United
Telefoon: (+31) 6 14 63 99 66
E-mail: jackie@rebelsunited.nl
KVK 66556198

Richtersweg 5
7521 BV, Enschede

Rebels united

Rebels United is een all-in produktiehuis voor textiel en fashion. Onze ontwerpers en patronenmakers staan open voor jouw inspirerende concepten, maar zullen je ook weerhouden van onrealistische luchtkastelen. Zo eerlijk en rebels zijn we natuurlijk ook wel weer.